UsiA bLog MeGaT

Daisypath Friendship tickers

Friday, 18 April 2014

Nak Tulis Apa Eh??

ASSALAMMUALAIKUM...

semoga semuanya sihat dan selamat hendaknya...

Firstly, ME nak ucap salam takziah kepada keluarga mendiang KARPAL SIGH...

kerana dia, ME dapat siapkan kerja kursus di zaman sekolah dulu..

ME pilih dia sebagai tokoh yang ME kagumi dan sanjungi...

atas beberapa faktor...

1) beliau merupakan seorang peguam yang hebat dan paling membuatkan ME sanjung,

ialah dia membuktikan bahawa orang yang bukan berlatarkan tanah melayu ataupun bahasa pasarnya,

orang luar dari Malaysia mampu memahami dan menghuraikan sejarah Malaysia...

TETAPI, ORANG TANAH MELAYU SENDIRI...

tak tahu dan tak begitu faham akan sejarah dan asal usul negara MALAYSIA ini sendiri..

ME bukan berniat untuk mewujudkan sifat racist...

tetapi itu hanya pandangan ME..

pandangan manusia biasa yang tak lepas dari kesalahan...

2) Beliau begitu berani membidas dan membangkang perkara dan isu yang beliau rasakan kurang relevan..

tetapi mengenai isu hudud, ME tak berani nak huraikan..

3) Beliau merupakan pembangkang yang paling lama memegang tampuk pimpinan parti yang beliau sertai..

sedangkan, sesetengah itu sudah bertukar ganti.. tetapi tiada corak perubahan yang begitu ketara..

lebih banyak terikut dengan cara pimpinan terdahulu dan paling menjengkelkan ME,

mereka lebih rela mengikut telunjuk negara luar yang sudah terbukti pernah menjajah tanah melayu suatu

ketika dulu..

okey tutup kisah dia...

Lately ni, ME perhatikan corak visitor blog ME merundum secara mendadak...

KENAPA? KENAPA? KENAPA INI BERLAKU???

adakah ini disebabkan ME jarang update entry?

atau? atau? atau entry ME tak menarik minat anda????

jangan la malu-malu untuk share dengan ME...

ME memerlukan sumbang saran dari anda semua...

pernah terdetik rasa cemburu dengan beberapa blogger baru dari ME...

kerana visitor dorang lebih ramai dari visitor ME...

sedangkan mereka lagi baru dari ME...



ADOI... MAAF SEMUA...
ME TAK TAU NAK STORY AND LUAHKAN PADA SESIAPA..
SEBAB ME TAK DA KAWAN.. HANYA BLOG NI JE TEMAN UNTUK ME CORET2KAN...
Post a Comment

Google+ Followers

YoU FoLLow, I wiLL foLLow bAcK !!