UsiA bLog MeGaT

Daisypath Friendship tickers

Saturday, 4 January 2014

chit chat chut

salam semua,
ME nak berceloteh sikit boleh tak?
sebenarnya ME cemburu sikit dengan rakan blogger lain...
sebab dorang dapat attract ramai followers and visitor kat blog dorang,
tapi blog ME macam suam2 kuku je..
yang komen pun tak banyak...

ME akui yang ME tak berapa bijak dalam menghias blog,
sebab tu ke blog ME tak dapat hit target?
ME tak mengharap sangat,
mungkin belum masanya untuk ME
merasa di tahap itu...

ME tak salahkan sesiapa dalam hal ni,
sebab ME sendiri pun tak pasti sama ada content dalam blog ME ni diterima atau pun tidak..
tapi ia tidak akan sesekali mematahkan semangat ME untuk membuat apa yang ME suka,

3 comments:

Niesa said...

Xpe ME, kena rajin2 blogwalking jugak ..rajin follow,rajin komen pendek kata kena rajin dari segala mcm aspek la..hihi...

megat eyrulez said...

ouh,,
tq sbb sd bg input yg brguna untuk ME gunakan

haida othman said...

ME janganlah sensitif..tengok blog akak..blog novelis lain beribu2 lemon diaorang punya pengikut tapi akak?Relax je, haha...dulu tu tak ambik tau sgt pun..sekarang kena rajin, huhu..

YoU FoLLow, I wiLL foLLow bAcK !!