UsiA bLog MeGaT

Daisypath Friendship tickers

Saturday, 4 January 2014

BLOGGER YANG MAMPU MENARIK MINAT ME UNTUK FOLLOW

blogger wanita yang hot and the best!!!
1.http://jejarieksyen.blogspot.com/
2.http://niesa-lovecrew.blogspot.com/
3.http://justsonimagination.blogspot.com/
4.http://karyainalisa.blogspot.com/
5.http://nad-lifeisfun.blogspot.com/
6.http://haidaothman.blogspot.com/
7.http://www.kisahsidairy.com/
8.http://nurfara-hani.blogspot.com/
9.http://asyuasyuranovelis.blogspot.com/
10.http://asmarpunyablog.blogspot.com/

blogger jejaka yang terhangat di pasaran!!!
11.http://zack-hoya.blogspot.com/

maaf kalau ada yang ME tak sempat sebut...

9 comments:

haida othman said...

wahhhh!Blog akak the hot ke ME?Hehe...tq sudi juga sebut ya..

Niesa said...

Blog niesa pun ada?thanks ME..teruskan berkarya ok? :)

ME, ada masa buang la verification code tu ea..mcm susah lak nak komen kalau masukkan word yg asyik salah..huhu

Jannatul Husna said...

so sweeet tanks me.....

Aina Lisa said...

Wah d sangka blog Aina pon ada gak..thanks ME.... >__<

Nadratul Syazwana said...

Blog Nad pun ada? :o Awhhh thanks Megat :') Terharu tau buat camni

megat eyrulez said...

tu je yg ME mampu buat,
untuk menghargai follower ME..
untuk Niesa, ME da buang verification tu..

Asmar Arafad said...

ME tak sangka blog kite pun ader, thanks yer sebab promote...hot sangat rase nie...heee.hheee...

asyu asyura novelis said...

Blog syu pun masuk la.. he he he.. thanks ME~!

asyu asyura novelis said...
This comment has been removed by a blog administrator.

YoU FoLLow, I wiLL foLLow bAcK !!