UsiA bLog MeGaT

Daisypath Friendship tickers

Friday, 3 January 2014

ANNOUNCEMENT!!!

ASSALAMMUALAIKUM SEMUA?
APA KHABAR?
HARAP SIHAT SELALU DAN BAHAGIA ,
DALAM MENITI HARI YANG MENDATANG ,
DITAHUN BARU INI,
DENGAN ORANG TERSAYANG.,

SEBELUM TERLUPA,
ME NAK UCAPKAN SELAMAT TAHUN BARU ,
KEPADA SEMUA YANG SUDI MELAWAT BLOG ME,
SEMOGA TAHUN INI,
MAMPU MENAMBAHKAN,
REZEKI SEMUA,
KESIHATAN YANG BAIK,
SERTA KEHIDUPAN YANG BEBAS TANPA ,
SEBARANG SENGKETA YANG ,
MAMPU MENGGUGAT,
KEAMANAN NEGARA.

SELAIN ITU,
ME NAK BAGITAHU WKPS BAB 9 DAN ADM BAB 24,
SUDAH ME UPDATE,,
HARAP KALIAN DAPAT MENERIMANYA.

JUTAAN TERIMA KASIH ME ,
UCAPKAN KEPADA SEMUA PELAWAT,
 ME HARAPKAN KALIAN SUDI MEMPROMOSIKAN,
BLOG ME NI MENDAPAT SOKONGAN,
DAN DITERIMA OLEH SEMUA,
PERINGKAT UMUR,

3 comments:

haida othman said...

ME, macam mana nak emel awak?Senang nanti kalau ada ap2 kan;-) lagi 1, kalau nak buat tak boleh nak copy n paste tu, ME boleh g sini http://fuziahmahadi.blogspot.com/p/tot.html untuk tutorial nak disable right click k..so orang pun tak boleh nak right click untuk copy, gd luck!

haida othman said...

http://tutorialuntukblog.blogspot.com/2011/03/disable-highlight-entri-blog.html

ni untuk disable text selection..kalau setakat disbale right click, orang still boleh guna Ctrl+C untuk copy so buat la disbale text selection ya, gd luck;-)

megat eyrulez said...

terima kasih kakak kesayanganku di alam maya ini,

YoU FoLLow, I wiLL foLLow bAcK !!