UsiA bLog MeGaT

Daisypath Friendship tickers

Monday, 27 January 2014

teka-teki

ASSALAMMUALAIKUM..

ME nak tanya kalian,
apa pendapat kalian tentang
ADPH??

ME nak tahu gak,
apa yang kalian rasa bila membacanya??
ME nak kan feedback...

lagi satu,
adakah kalian teruja nak tahu apa kejutannya??

tapi sebelum ME berikan jawapan melalui next episod,
ME nak respon dari kalian terlebih dahulu,

apa kejutan yang kalian rasa???
boleh ME tahu apa yang bermain di fikiran kalian?

ME akan upload next episod,
bila...
bila...
bila...
ME dapat respon dari pembaca,
melalui entry ini sahaja...

boleh tak???

5 comments:

haida othman said...

ala..tak boleh nak agak la apa surprisenya..coz cite tu tak ada any clue yang boleh akak pikirkan;-P memang misteri sungguh ni..kalau lah hadiah tu tak berbalut or in a box, tak kan la Maziana nak panggil ex husband Shaza as a gift?!Haha..maybe?

megat eyrulez said...

hehe...
mungkin juga boleh dijadikan suprise?
tapi bukan ke Maziana juga bengang dengan tindakan Aniq Raykal?
jadi mcm mustahil je itu sebagai hadiah...
jeng2...
ME nak tgk jawapan lain jugak..

haida othman said...

itulah pasal..Maziana pun macam tak suka dengan si Aniq so memang dah tk logik tapi tu je yang dapat akk pikirkan,huhu..suspen lak rasanya;-)

megat eyrulez said...

suspens mcm mana tu???
banyak jenis suspens...
cuba rungkaikan suspens tu,.
hehehe.....

Mimie said...

ajar akk mekap kn blog akk ni pls...

YoU FoLLow, I wiLL foLLow bAcK !!