UsiA bLog MeGaT

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, 25 December 2013

TANYA JE NI...

Hye semua, apa khabar?
harap semuanya dalam keadaan yang baik.

ME nak tanya sikit,
korang masih nak ME update tak untuk ADM,
dekat blog?

ataupun korang,
nak tunggu ia jadi buku?

tapi ME tak rasa ia akan jadi buku,
dalam masa terdekat, 
sebab keadaan ME,
yang tak begitu stabil.

setelah minta pendapat dari pelbagai pihak,
ME nak minta maaf pada semua,
ME tak dapat nak hantar,
ADM kepada penerbit,

mungkin ini bukan rezeki ME,
tapi ME akan siapkan juga ADM ni,
selain itu WKPS juga akan ME,
update seperti biasa,
ME minta maaf sangat-sangat...

3 comments:

Ahmad Zaki said...

Buat je yang terbaik bro. Semoga keadaan kembali pulih. =)

ZH Blogger

haida othman said...

la..ME, apa yang jadi sebenarnya ni?Pihak publisher tak terima ke ADM?Kata hari tu dah nak diterbitkan..apa yang tak kena?Ada apa2 masalah ke?banyakkan bersabar ya..mungkin adaa rezeki untuk bekerjasama dengan company lain;-)

nor lyna said...

Insyaallah sntiasa support awk trus mnulis..
Nk update ADM kt blog ni pun mnrik jgk...
Sy follow

YoU FoLLow, I wiLL foLLow bAcK !!