UsiA bLog MeGaT

Daisypath Friendship tickers

Monday, 23 December 2013

HELLO? ANYBODY HERE?

ME tengok blog ME da bersawang dah ni,
sebab dah tak da penghuni yang masuk,
sedihnye ME rasa..
ME minta maaf,
sebab tak sempat nak update entry,
ME terlalu sibuk dengan tugasan kerja,
di samping menyiapkan manuskrip ADM,

bagi ME,
ADM sungguh mencabar ME,
nak tahu kenapa?
gara-gara ADM,
ME kena tahan wad selama 2 hari,

hebat tak hebat ADM punya penangan??
bagi yang belum pernah baca ADM,
mungkin akan fikir ME propa,
tapi ME nak bagitahu,
bahawasanya ADM merupakan sebuah kisah benar yang dialami oleh kenalan yang cukup rapat dengan ME,
jadi untuk tidak mengeruhkan keadaan,
ME terpaksa mengerahkan 100 % idea untuk menggarap sebuah kisah benar..

3 comments:

Jannatul Husna said...

good luck..btw beruntungnya hamba allah itu...

megat eyrulez said...

MAKSUD JH?

haida othman said...

tak bersawang la ME..tiap2 hari akk visit blog ni..cuma tak tinggalkan komen je;-)coz tak ada new entry.. la, sampai sakit ke nak siapkan ADM?ciannya dia:-), hehe..jaga diri..menulis tu menulis juga, jgn sampai sakit segala ya..take care!

YoU FoLLow, I wiLL foLLow bAcK !!